Studiebegeleiding & Coaching

Ervaringen

Ervaringen met Anouschka


“Door jou is erSucces altijd en relaxte sfeer tijdens de les, doordat je rustig en geordend bent. Je hebt mij geholpen mijn zelfvertrouwen te versterken en je geeft duidelijke instructies. Ik voel mij sterker na een bijles!”

“Ik heb nu een aantal maanden bijles van Anouschka. Ik krijg bijles in economie en management & organisatie. De bijlessen helpen mij heel veel om de stof te begrijpen en te kunnen toepassen. In de bijlessen gaan wij samen door de stof heen en legt zij dingen uit die ik nog niet begrijp en maken we opdrachten. Anouschka legt de stof goed uit, waardoor ik het ga begrijpen en dit zie ik ook terug in de resultaten van mijn toetsen.’’

“Toen ik de flyer door de brievenbus kreeg, wist ik niet of ik contact zou opnemen. Ik, als volwassen vrouw, om bijles te nemen voor mijn studie MBO verzorgende niveau 3. Na het telefonisch contact, zag ik een licht branden. Binnen één jaar heb ik mijn diploma behaald, door de steun van Anouschka bij het leerproces en de theorie. Anouschka heeft talent en passie voor begeleiden. Ze is een echte juffrouw!”

“Anouschka heeft mij door mijn toetsweken heen geholpen. Mijn vragen blijven nooit onbeantwoord.”

“Staat open voor ideeën en vragen.”

“Gezellig en spontaan, maar serieus wanneer het moet.”

“Voor jong en oud.”